DUBLIN (Side3): Hun har danset med Justin Bieber, synger låter med titler som «Come Inside Me» og har blitt kåret til Norges mest sexy dame.

Alexandra Joner er kanskje ikke den første kvinnen du ville nevnt dersom noen hadde spurt deg om hvem du tror ville dukke opp rundt filtbordene i norgesmesterskapet i poker.

Men jo da, danseren og popartisten er til stede, klar for å flørte, blunke og bløffe seg til topps i poker-NMs «Main Event» som begynte onsdag 20. mars. Alexandra deltar først i andre pulje som begynner med sitt spill torsdag, og den ferske pokerspilleren har taktikken klar for å komme seg til årets finalebord.

LIVE: Se poker-NM direkte via denne lenken.

- Jeg får vel blunke og slikke meg rundt munnen for å sette ut gutta rundt bordet. Ellers blir det sexy kjoler og flørtende blikk. Det er sånn jeg skal få gutta til å glemme hva de holder på med, sier artisten lattermildt.

- Så du går for en sexy taktikk?

- Jeg har vel ikke så mye valg, har jeg det? spør Alexandra retorisk.

Det er nok få som ville klaget dersom Alexandra hadde invitert dem med på prøverommet og undertegnede er ikke mannen til å klage. Men som alle menn som har en bedre halvdel har opplevd, tærer shopping på både tid, kropp og lommebok.

(U)heldigvis er Joner en dame som ser flott ut i 99 prosent av alle antrekkene hun prøver, så kjoleshoppingen tar mildt sagt litt tid.

På den annen side kan man slå fast at kjolen Norges mest sexy dame til slutt ender opp med er - ja - veldig sexy.

- Jeg har funnet den perfekte kjolen, skriker Alexandra så det rister i alle Guiness-glassene i nærheten.

Om kjoletaktikken til Joner ikke fungerer nå, er det neppe noe som kan hjelpe henne blant de tusen spillkåte mannfolk som er rundt henne.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Vinner hele skiten

Det er ikke mange ukene siden den cubansknorske skjønnheten begynte med den nye folkesporten.

- Jeg fikk en telefon fra Betsson som lurte på om jeg ville være med, og da tenkte jeg at dette hørtes gøy ut. Dessuten er det jo fristende å kunne vinne penger da, smiler den ferske pokerspilleren.

Alexandra har nettopp tatt over som pokerbabe hos Betsson etter at Aylar Lie ga seg og ble bingovert på TV 2.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Aylar viste seg å ha et driftig talent for poker og ble blant annet nummer to i «Ladies Event» i fjorårets norgesmesterskap. Alexandra forteller at hun ikke føler noe press for å gjøre det like bra som sin forgjengeren.

- Aylar var jo veldig god, så jeg har store sko å fylle der. Men jeg føler ikke noe press for å gjøre det like bra som henne. Jeg tenker heller bare at jeg får gjøre så godt jeg kan, og så tar vi det derfra.

- Hvor langt tror du at du kommer?

- Jeg kommer til å vinne hele skiten, sier Joner, etterfulgt av rungende latter.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Første turnering

Selvinnsikten er i hvert fall på topp hos den blide oslojenta som forteller at norgesmesterskapet blir hennes første «live» turnering.

- Jeg har spilt noen ganger på nett tidligere, men dette blir min første ordentlige turnering. Det blir noe helt annet å spille her enn å sitte hjemme i pysjen og spille over nett.

Alexandra har fått noen intensive pokerleksjoner hos Stephan Kjærstad, en av Norges beste pokerspillere og en del av Team Betsson, men innrømmer at hun er litt nervøs før den store dagen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg både gleder og gruer meg, men jeg tror det blir mest gøy.

- Så hvor god er du som pokerspiller?

- Det aner jeg ikke. Jeg har aldri spilt poker før, så jeg har ingenting å sammenligne det med.

- Ikke engang klespoker?

- Ha,ha. Nei, jeg spilte poker for første gang for to uker siden, så det har jeg ikke prøvd.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Imponerte i «Ladies Event»

Til tross for pessimistisk syn på egne pokerferdigheter, var det mange som ble imponert da ferske Alexandra havnet på en 37. plass av 52 spillere i «Ladies Event» i tirsdag.

- Hvordan syntes du det gikk?

- Jeg er fornøyd med at jeg holdt så lenge. Spesielt at jeg ikke var første person som røk. Jeg hadde jo håpet på en finaleplass, men jeg satt med lite chips igjen, så da ble det vanskelig, sier hun i en tydelig ironisk tone.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Hvordan var nivået?

- Alt gikk kjemperaskt, så det var uvant. Jeg rakk ikke å løpe på do en gang, sier Alexandra lattermildt.

- Nå som du har fått prøvd deg i din første «live» turnering, er ambisjonene fortsatt finaleplass i «Main Event» torsdag?

- He,he. Selvfølgelig. Du vet, som vi sier i underholdningsbransjen: «dårlig generalprøve, god premiere», avslutter kanskje nasjonens nye norgesmester i poker.

LIVE: Se poker-NM direkte via denne lenken.