HTML EMBED

(SIDE2): - Det hadde jo vært innmari gøy om Justin Bieber danset rundt i bakgrunnen på den neste videoen da, ler Alexandra Joner (22) til Side2.no

Singelen «Sunrise» er nylig sluppet og i dag fredag ble den fulgt opp av en dampende musikkvideo. Der danser (selvsagt) Alexandra, sexy kledt i korsett, gullkjole, bar mage - og med Madcon-gutta hjelpende i bakgrunnen.

- Det er stas å få med Madcon, og jeg er veldig fornøyd med hvordan det har blitt, sier hun, og legger til at hun lenge har hatt lyst å prøve seg med musikk. Med Sunrise følte hun at den riktige låten var på plass.

- Da er det bare å slå til, og satse for fullt, sier hun om låta, som er produsert og skrevet av Element og Yolanda Myrbostad, mens videoen er regissert av Frederic Esnault.

Låta er den første fra Alexandra som artist - og videoen er bevis for at dama er tøff. Den er tatt opp både ved Sognsvann og i en bakgård på Grünerløkka, der hun spyles ned med vann - i minusgrader. Ikke rart frostrøyken kan ses.

- Men alt er bare veldig gøy nå, og jeg skal kose meg masse mens det står på!

Bieber og Drake
Selv om dette er første singel fra den unge damen, betyr ikke det at hun har ligget på latsiden siden hun herjet på TV med dansemoovsa sine i «Grease» og «Dansefeber». I mellomtiden har hun vært med i musikkvideoer for både Justin Bieber, Drake og Quincy Jones.

- Det var noe helt annet å gjøre min egen greie enn å danse i andres videoer. Det var noen helt andre nerver som kicket inn nå. Og det var mye morsommer å gjøre, sier Alexandra, som uansett er glad for at hun har lært hvordan den utseendefokuserte bransjen i USA fungerer De siste årene har hun pendlet mellom Oslo og Los Angeles, men nå blir hun værende i Norge en stund.

- Neste gang jeg reiser til USA, skal jeg ha med et management som hjelper meg. Til nå har jeg dradd alene, og det blir man helt tullete av, det innmari slitsomt, sier hun, og bekrefter at USA og resten av verden er en drøm for henne som artist, men at Norge er der hun satser.

Og fremover er det bare Alexandra det skal dreie seg om.

- Jeg er ferdig med å danse for andre nå, fremover er det bare mitt eget som står i fokus.

- Rosa sky
Hun har et par låter til i ermet, men hvordan timeplanen ser ut, kan hun ikke si.

- Det er ingen plan ennå, men jeg regner med det blir en singel til og så etter hvert en plate. Men for meg er det ikke så viktig med et album, jeg liker gode singler bedre. Så nei, det er overhodet ingen plan. Nå skal vi få dette ordentlig i gang, og så spille mest mulig konserter, forteller 22-åringen, som sier at responsen allerede er god.

- Jeg gjør Senkveld i dag. Det er en bra start om ikke annet. Og jeg skal spille på VG Lista Topp 20. Så dermed har jeg fått muligheten til å spille noen av de stedene jeg har ønsket mest, så akkurat nå befinner jeg meg på en stor rosa sky!

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED