Gå til sidens hovedinnhold

Frekke flygelfantasier

Mystiske Alicia Keys ønsker seg en hard presang, på en litt krøkkete måte.

(SIDE2): Da Alicia Keys nylig gjestet The Tyra Banks Show fortalte hun den tidligere supermodellen at det som står øverst på hennes ønskeliste, er å ha sex på et piano (Muligens et flygel), skriver Stress.no.

Lesberykter
Episoden blir sendt i USA denne uken. Den album- og norgesaktuelle sangeren har lenge måttet forholde seg til lesberykter, som til slutt ble så mange at hun i flere intervjuer har måttet fortelle at hun kun liker gutter.

Dessverre ble dette litt ekstra ignorert etter at hun spilte en voldelig, lesbisk hore i filmen "Smokin' Aces", og senere fortalte hun nylig New York Times at hun synes karer generelt sett er ”kjipe”.

Førsteplass
Tyra Banks er også ikke helt fremmed for rykter om at hun spiser såkalte "fur burgers", og røverhistoriene har fått boost etter at hun gjentatte ganger har kjent på puppene til sine kvinnelige gjester.

SE NORGESAKTUELL RAPPER DØ I ALICIAS NYE VIDEO

I forrige uke dundret Alicia Keys inn på førsteplassen i USA med utrolige 742 000 solgte kopier av sitt nye album "As I Am". Her hjemme gikk det dårligere; Keys havnet på 20. plass, noe som er hennes dårligste debut i Norge noensinne.

11. desember spiller den unge soulstjernen på Nobels fredspriskonsert i Oslo, og hun kommer tilbake til Norge allerede i mars.