(SIDE2): De sjakkrutede kjolene har blitt et av førvårens mest brukte plagg på rød løper, og også svenske Alicia Vikander troppet opp i en 60-talls inspirert, sjakkrutet kjole for Elle Style Awards

Anna Karenina-stjernen valgte en variant med brune og transparente ruter fra Louis Vuitton med knallgule pumps til.

Sammen med sjakkruter er striper nok en gang aktuelt.

Striper og ruter
Chloe Moretz har bare akkurat fylt 16 år, men hun har allerede en misunnelsesverdig stil som er mer moden enn hva hennes alder tilsier.

Tenåringen, som hadde bursdag på søndag, stilte på Elle Style Awards mandag kveld i en stripete kjole fra Stella McCartney.

Det lekne mønsteret og den klassiske fargekombinasjonen er stilig og moteriktig, men samtidig dramatisk nok. Og de spisse skoene med vertikale striper fra Christian Louboutin satte prikken over i`en.

Moretz stylet hår og sminke enkelt, og dette ga kjolen det fokuset den fortjente.

Se flere stjerner i sjakkrutede kjoler her:
(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.)

5445

Så rødt
På Elle Style Awards var også Kate Hudson som valgte en tettsittende, rød kjole fra Stella McCartney for anlendningen. Hudson og McCartney er nære venner, så at valget falgt på dette designerplakket er ikke så overraskende.

Kjolen var stroppeløs, og hadde åpen rygg og blondepaneler som fulgte lengden av den fotside kjolen. Håret var trukket bak i en løs knute og øynene var sotet i bronsetoner.

Røde toner, enten det være seg oransje, rød eller fersken var populært på den røde løperen.

Naomie Harris, Livia Firth, Downton Abbey-stjernen Laura Charmichael og Peaches Geldof var blant de som gikk for spreke rødtoner.

Sort ble som også alltid godt representert, blant annet av Elixabeth Olsen, Rachel Stevens og Rosamund Pike.

Pike droppet kjolen for en stilig jumpsuit, noe som flere stjerner har gjort i det siste.

Se bilder fra Elle Style Awards her:

5446