Gå til sidens hovedinnhold

Auksjonerer bort jomfrudommen

Tenåringsjenten legger sin egen jomfrudom ut for salg for å få råd til skolegang.

(SIDE2): Prisen er satt til 50.000 britiske pund, omkring 466000 norske kroner.

18-åringen Alina Percea tilbyr en helg med ubeskyttet sex, men har så langt fått inn bud på bare 5000 kroner og det er bare tre dager igjen av auksjonen, det skriver The Sun. Brunetten er fra Romania postet en annonse for salget på en tysk nettside, hvor beskjeden lyder:

Vil møte mannen i sitt liv
«Jeg ønsker å møte en snill, respektfull og sjenerøs mann. Jeg har en skriftlig bekreftelse fra en gynekolog på at jeg er jomfru».

Forutsett at vinneren av auksjonen er sykdomsfri og frisk – og har et helsekort som beviser det – er Alina villig til å la kondomene ligge under den utradisjonelle seansen. Hun håper at hun vil møte mannen i sitt liv gjennom auksjonen.

- Ønsker ikke «en kjapp en»
- Jeg ønsker at første gang skal være spesiell, så jeg vil ikke at det skal være en «kjapp en». Mannen som viser seg å være den mest sjenerøse av dem som byr, kan tilbringe hele helgen med meg. Men han må betale for alt om vi reiser bort og bor på hotell, sier hun til avisen.

Percea er imidlertid ikke den første til å legge dyden ut for salg. Natalie Dylan (22) opplevde at hele 10.000 ulike menn deltok i auksjonen da hun la sin jomfrudom ut for salg i januar i år.

Les saken: Selger dyden til høystbydende

Ønsket bud på over 25 millioner
- Jeg er sjokkert over hvor langt dette har gått, sa hun da til Daily Mail. Den gang var det radiokjendis Howard Stern som gjorde jenta kjent verden over da han fokuserte på den høyst spesielle auksjonen. Natalie Dylan er valgt som pseudonym. Hittil er det ikke kjent om hun har fått en endelig kjøper.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken