Gå til sidens hovedinnhold

Slik lager du årets Oscar-drink

Denne skal få kjendisene fine i farta under årets filmfest.

(LXUS.no) Champagnehuset Moët & Chandon satser knallhardt på filmfester i år. Nylig var de tydelig til stede da Golden Globe-utdelingen gikk av stabelen. Nå har de sikret seg champagne-monopol under årets Oscar-utdeling.

LES OGSÅ:

Ekspertenes beste champagnetips
Kreativ med champagne

Det er første gang i historien at en champagneprodusent sikrer seg eksklusivitet ved årets store filmbegivenhet, og Moët & Chandon blir dermed den eneste typen champagne eller musserende vin som blir servert under årets Oscar-utdeling. Monopolet gjelder også alle de andre offisielle Oscar-festene i forkant av selve prisutdelingen.

Feirer med rød løper-drink

Dette vet champagneprodusenten selvsagt å markere på ekte Hollywood-vis. Nå har de komponert en egen Oscar-drink som har fått navnet Red Carpet Fizz. Drinken består av granateple-juice, appelsinlikør, friske bringebær og selvfølgelig Moët & Chandon White Star, og om den vil løfte Oscar-stemningen i Kodak Theatre enda mer gjenstår å se.

Og dersom din invitasjon til årets seremoni ved et uhell er blitt borte i posten, kan du jo komponere denne drinken selv og feire med dine venner på et annet egnet sted?

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar