Gå til sidens hovedinnhold

På denne bursdagsfesten går det galt

Hva klarer Espen å rote seg borti nå?

HTML EMBED

I Side3s nye webserie «All In i Las Vegas» følger vi selger og reporter Espen Lervaags opplevelser under Poker-VM i Las Vegas.

Lervaag har blitt sendt til mesterskapet av lokalavisen for å dekke Poker-VM, og i de to første episodene kunne vi se han havne på kant med Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson og Morten Ramm, alle tre Espens romkamerater under oppholdet.

Han klarte også å irritere på seg selveste Jason «George Costanza» Alexander da Lervaag tråkker i salaten, i et pinlig intervju verdig «Jakten på kjærligheten».

Nå er det klart for episode fire i serien.

Forrige uke kunne vi se at Lervaag ble kastet ut på hodet og ræva av Poker-VMs hovedturnering, da han ble disket etter å ha puttet sjetonger i lommen.

Ulovligheten kostet reporteren og lokalavisen hele 60.000 kroner, og denne uken kan vi se Lervaag drukne sorgene med en aldri så liten poolparty i «Det norske huset» i Las Vegas.

Se episoden i videovinduet over.

Faktisk viser det seg at det er reporterens bursdagen, og det må selvfølgelig feires med en rikelig dose alkohol.

Festen er i full gang, og alt er fryd og gammen helt til Lervaag kommer med en bursdagsoverraskelse til seg selv og gjestene.

Overraskelsen faller derimot ikke i god jord hos alle de feststemte gjestene, og bursdagsbarnet får trøbbel med å forklare bursdagsstuntet til Odd-Magnus Williamson.

Komikeren og reporteren har vært i tottene på hverandre tidligere, og i episode tre kunne vi se at det rant over for Odda da gutta skulle på MMA-kamp.

Stemningen blir ikke bedre av at komikeren mener Lervaag gjør narr av en utsatt gruppe.

Gikk du glipp av den episoden eller noen av de tidligere episodene kan du se dem alle her:

Episode 1:

HTML EMBED

Episode 2:

HTML EMBED

Episode 3:

HTML EMBED

Espens intervju med Jason Alexander:

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken