Gå til sidens hovedinnhold

Tabben som koster han 60.000 kroner

- Slikt skjer bare i Amerika.

HTML EMBED

I Side3s nye webserie «All In i Las Vegas» følger vi selger og reporter Espen Lervaags opplevelser under Poker-VM i Las Vegas.

Lervaag har blitt sendt til mesterskapet av lokalavisen for å dekke Poker-VM, og i de to første episodene kunne vi se han havne på kant med Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson og Morten Ramm, alle tre Espens romkamerater under oppholdet.

Han klarte også å irritere på seg selveste Jason «George Costanza» Alexander da Lervaag tråkker i salaten, i et pinlig intervju verdig «Jakten på kjærligheten».

Ikke dårlig for en fyr som har tilbragt mindre enn tre dager i USA.

I denne ukens episode er det klart for turneringsstart og Lervaag er ivrig på å vise frame sine pokerkunnskaper (han har selv sagt til Side3 at han er blant Hurums beste pokerspillere), både til de andre gutta i huset, mens også de rundt 6000 andre spillerne som deltar i VM.

Men når man er i Vegas kan man ikke bare bruke tiden rundt filtduken, og gutta tar seg også en tur på en Mixed Martial Arts-kamp, men ikke alt går etter planen når det kommer til billetter.

Williamsons tålmodighet med Lervaags ser også ut til å renne ut, noe reporteren får oppleve i dagens episode.

Med andre, mye godt stoff i vente fra «All In i Las Vegas».

Om du gikk glipp av episode 1 og 2, samt Lervaags intervju med Jason Alexander, så kan du se dem under eller ved å klikke på denne linken.

Episode 1

HTML EMBED

Episode 2

HTML EMBED

Espens intervju med Jason Alexander

HTML EMBED
Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken