Følg oss på FACEBOOK!

Abonner på Reiser & ferie

All inclusive som konsept oppsto opprinnelig i Karibia, der det var lite å foreta seg utenfor hotellets område. Som fenomen har det begynt å skylle over Europa, med store satsinger særlig i Spania og etter hvert også i Tyrkia.
Primært er det snakk om store ferieanlegg der alt innenfor murene er «gratis» – mat, drikke og ulike aktiviteter. Etter hvert er det blitt større variasjon, med egne anlegg for voksne, golfere og barnefamilier, for å nevne noen.
Her er fem alt inkludert-anlegg som vi mener er verdt å vurdere.

Gode All Inclusive-hoteller

Sandals Royal Bahamian, Bahamas

Alt inkludert som ferieform oppsto i Karibia, og Sandals Royal Bahamian er en av klassikerne, med en fortid som feriested for det engelske hoffet. På denne lille øya finner du alt hva hjertet måtte begjære av luksus – restauranter, suiter, strender og et turkisfarget hav så langt øyet rekker. Pris per person er ca. 24 000 for syv dager. I tillegg kommer transport til og fra øya.
www.sandals.com

Azul Beach Hotel, Mexico

Bare 20 minutter fra flyplassen i Cancun ligger denne familievennlige, meksikanske resorten i boutique-stil. Alle de 98 rommene er bare noen få skritt fra stranda, bassenger, restaurantene og de mange barene. Tilbudet inkluderer blant annet middag på stranda med levende lys, butler-tjeneste, en utsøkt hummermeny, kontinuerlig romservice samt mer enn 30 ulike slag av tequila i «The Tequila Lounge». Prisen starter på ca. 1250 kr per person per natt i dobbeltrom.
www.karismahotels.com

Aqua Silva Maris Hotel, Kreta

Dette hotellet ved stranda utenfor landsbyen Hersonissos er ikke minst kjent for sin gode service, og et rimelig prisnivå. Rommene holder høy standard, og i tillegg til tennisbaner finner du det meste av bassenger, strender og restauranter her. Priser fra ca. 700 kr per person per natt.
www.aquisresorts.com

Opio en Provence, Frankrike

Club Med er alt inkludert-konseptets europeiske mor, og i selskapets hjemland Frankrike er det mange muligheter. Et spennende og litt annerledes hotell er Opio en Provence ikke langt fra Cannes. Stedet er omgitt av olivenlunder, og inneholder blant annet tyrkiske bad, en rekke spesialiteter for småbarn samt en nihulls golfbane. Pris per person for syv dager er ca. 12 000 kr.
www.clubmed.com

Sirene Belek Golf & Wellness Hotel, Tyrkia

I Tyrkia satses det voldsomt på denne typen hoteller, og Sirene Belek er en av juvelene. Hotellet ligger rett på stranda, og har det meste, inkludert a la carte-restauranter, tyrkisk bad, et vell av treningsfasiliteter samt egen kino. Bare for å nevne noe. Priseksempel per dag: 2 500 kr for to voksne og to barn.
www.sirene.com.tr

ABONNER PÅ REISER & FERIE