Gå til sidens hovedinnhold

Alle damers klissete drøm

Sjokolade er mer trendy enn noensinne, og ikke bare til å putte i munnen. Side2 har testet det heteste innen velvære: sjokolademassasje.

(SIDE2): Vi lot oss elte i alle kvinners søteste drøm: Sjokolademassasje på Clinique Madeleine, Majorstua i Oslo.

Leverandøren Formocosmetics har introdusert sjokoladebehandlinger for det norske markedet, og interessen og responsen viser stor suksess for salonger som tilbyr behandlingen «Hot Chocolate».

70 minutters lykkerus
Behandlingen foregår i behagelige omgivelser med dempet belysning. Midt blant stearinlys og harmoni står massasjebenken hvor man skal tilbringe de neste 70 minuttene.

Massøren innleder behandlingen med å peele hele kroppen fra topp til tå, for at sjokoladeblandingen skal trekke skikkelig inn i huden og for et maksimalt utbytte av virkningene.

Deretter bruker hun en behagelig og varm håndduk for å vaske bort peelingkornene på kroppen.

Prosessen er svært behagelig, tross særheten som ligger i det å bli vasket av et fremmed menneske.

Vasket av et annet menneske punktum, forsåvidt. Disse sykehusassosiasjonene er imidlertid øyeblikkelig glemt når behandlingens neste trinn settes i gang.

Alle kvinners klissete drøm
Her kommer det man har ventet på. Store skåler med varm, flytende sjokolade bæres inn på rommet og humøret stiger ti hakk bare ved lukten.

Det er velkjent at sjokolade skaper lykkefølelse og er en kraftig antioksidant.

Sjokolademassasjen poengterer gammelt nytt, og minner en på at sjokolade også er lidenskap, kjærlighet, trøst og glede. Undertegnede befinner seg midt i alle kvinners mest klissete drøm.

- Så jeg kan helt hypotetisk bare stikke tungen ut og ta en sup av min egen arm?

Dette gjør behandlingen for deg:
¿ Antidepressiv
¿ Antistress
¿ Antioksiderende
¿ Fuktgivende
¿ Forbeyggende på linjer og tap av spenst
¿ Miksen innholder viktige vitaminer og mineraler

Massøren svarer at man ikke skal la seg lure av den autentiske lukten av sjokolade, selv om blandingen inneholder 85 prosent ren sjokolade. Den er også blandet med ulike, og heller lite spiselige, kroppsoljer.

Behandlingen er varm og behagelig, og utgjør den perfekte gave til kjæresten uavhengig av kjønn. Sjokolademassasje kan også være en hyggelig og romantisk aktivitet for par eller som en morsom venninne-/vennekveld, ettersom behandlingen også tilbys for par i samme rom.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken