Gå til sidens hovedinnhold

Aller Internett spiser lillebror

Aller Edge Media ble ikke den suksessen man trodde.

Nå slukes lillebror av storebror Aller Internett. Aller Edge Media fusjoneres inn i Aller Internett.

NA24 - din næringslivsavis

Daglig leder i Aller Edge Media, Frode Ugland, går over i en stilling som IT- og Utviklingsdirektør i Aller Internett.

- Aller Edge Medias tjenester har behov for nettdistribusjon og Aller Internetts siter har behov for funksjonalitet og distribusjon på flere plattformer, sier administrerende direktør i Aller Internett, Petter Danbolt i en pressemelding.

Stort underskudd
Aller Edge Media har tre forretningsområder: mobile innholdstjenester, videoproduksjon og webradio. Ideen er at Aller Internett skal kunne vokse på flere plattformer, spesielt innenfor levende bilder og mobile tjenester. Aller Internett er Aller-gruppens satsing på digitale medier. Selskapet driver i dag 10 nettsteder innenfor hovedområdene underholdning, forbruker, kvinne og data, og har en total trafikk på ca. 1 million unike brukere per uke.

Aller Internett hadde i regnskapsåret 2006 62 millioner kroner i omsetning og 252.000 kroner i resultat. Å samme tid hadde Aller Edge 48 millioner i omsetning og minus 18 millioner i resultat.

Blir 130 i Aller Internett
- Aller-gruppen satser tungt på digitale medier og vi ser at fusjon av disse to selskapene vil forsterke og underbygge vår satsing på mobile tjenester og levende bilder samt forsterke Aller Internetts posisjon på internett, sier styreformann i begge selskaper, Niels Røine i en pressemelding.

Det skal særlig ha vært satsing på TV som har kostet mer enn det smakte for Aller Edge. Etter fusjonen vil Aller Internett ha 130 ansatte. Alle ansatte flytter til Mølleparken.

Aller Internett eier 40 prosent av NA24.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis