Gå til sidens hovedinnhold

Allers' kronerulling til Tippeligaen

Forlagssjef frir til fotballsponsorene

Tre uker er gått siden Aller Forlag lanserte høstens satsing på fotball i bokform. Nå inviteres norske fotballklubbers sponsorer inn i varmen.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Tidligere denne måneden lanserte Aller Forlag 14 spørrebøker om norsk fotball, én til hvert lag i Tippeligaen. Bøkene inneholder 400 spørsmål om hver klubb, 100 spørsmål om norsk fotball generelt, samt lagenes kampsanger.

Det totale bokopplaget på alle 14 bøkene skal ifølge Aller Forlag ligge på 56 000 bøker. Rundt 20.000 av disse er å finne i butikkhyllen.

Gode tilbakemeldinger
Selve salget er for tidlig å kommentere, melder forlagssjef Einar Røhnebæk.

- Tilbakemeldingene på bøkene har vært veldig gode, så vi har stor tro på salget videre utover høsten, sier Røhnebæk til NA24 Propaganda.

Nå forbereder bokgiganten ett nytt opplag av bokprosjektet, og frir til klubbenes egne sponsorer.

- Vi forbereder nå et eget opplag hvor de forskjellige klubbenes sponsorer kan sette inn logoen sin bak på boka, og dermed få en fin firmaprofileringsartikkel. Inntektene fra disse bøkene vil vi så dele med klubbene, så dette vil også gi penger til klubbene, forklarer Røhnebæk.

Alternativ tippeligatabell

Aller Forlag annonserte i forkant av lanseringen at de med jevne mellomrom ville presentere en tabell basert på hvor mye hver bok har solgt.

- Dette vil altså være den alternative Tippeligatabellen, og den eneste tabellen hvor det er mulig å kjøpe seg oppover, skriver Røhnebæk i en pressemelding.

Etter tre uker i salg ser tabellen per 18. august slik ut:

1. Rosenborg BK

2. Molde FK

3. Stabæk Fotball

4. Brann

5. FC Lyn

6. FK Bodø/Glimt

7. Fredrikstad FK

8. Aalesund FK

9. Vålerenga

10. Viking FK

11. Strømsgodset IF

12. Lillestrøm SK

13. Tromsø IL

14. HamKam

Har du et medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Vårens topp 11 sneakers til herre

Kommentarer til denne saken