Gå til sidens hovedinnhold

Allsidig glamour

Torsdag kveld viste de italienske designere Stefano Gabbana og Domenico Dolce, også kjent som Dolce & Gabbana, sin kolleksjon for sommeren 2006.

(SIDE2): Visningen var bare en av flere moteshow som har blitt arrangert i forbindelse med moteuken i Milano. Dolce & Gabbana har i år 20 års jubileum, noe som vil bli feiret med en stor fest torsdag kveld.

Blant gjestene under kveldens show var britiske Liz Hurley sammen med sin forlovede Arun Nayar. Harrods-kongen Dodi al-Fayed med datteren Camilla samt den britiske Formel 1-føreren Jenson Button var også tilstede.

Glamour og allsidighet

Designerduoen er verdenskjent for deres glamour og allsidighet. De sier selv at de henvender seg spesielt til de unge og det er også blant de unge at duoen henter sin inspirasjon.

Deres kolleksjon for sommeren 2006 innebærer blant annet store hatter og flagrende kjoler - en krysning av victoriansk-inspirert og cowgirl.

Dolce & Gabbana fører en stil og klasse over sine klær som har falt i smak hos mange store stjerner. Madonna, Monica Bellucci, Isabella Rossellini, Kylie Minogue, Angelina Jolie, Victoria Beckham og Liz Hurley er bare noen at deres kunder.

Sterk kvinne

Den italienske designerduoen hevder at en kvinne som bærer deres klær er sterk, hun liker seg selv og vet selv at hun er likt.

Se bildekarusell under

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken