Gå til sidens hovedinnhold

Gullskia 2010 - beste alpinanlegg

Hvor er Norges beste alpinanlegg? I samarbeid med TV2 inviterer Reiser & ferie våre lesere til å velge det beste Norge har å by på.

Avstemmingen er nå avsluttet, men du kan fortsatt diskutere ditt valg eller dine favoritter på FACEBOOK

Vi vil presentere vinnerne i neste nummer av Reiser & ferie.
ABONNER PÅ REISER & FERIE

Skisesongen nærmer seg med stormskritt. Noen anlegg har kanskje til og med åpnet? Uansett er forventningene til sesongen store både blant alpinkjørere, skiløpere og de ansvarlige på de respektive anleggene.
Vi har alle våre preferanser. For noen er Hemsedal det nærmeste du kommer de østerrikske alpene, med ditto gemütlichkeit utenfor løypene. På Geilo er det mer en følelse av St. Moritz, mens du ved Tryvann har de mest omfattende afterski-mulighetene av samtlige. Det er tross alt bare en liten busstur ned til Oslo sentrum og et hundretalls barer og restauranter.
Samtidig skal man ikke kimse av verken Trysil, Norefjell eller Oppdal. Mulighetene er etter hvert blitt svært mange, og det fins en bakke, en bar og et langrennsspor for alle.
Selve kåringen skjer gjennom polling på våre og TV2s hjemmesider. Vi har valgt ut fire kategorier som dere lesere skal stemme over, med ti kandidater i hver.

Her er kandidatene i kategori 1: Beste alpinanlegg

Hafjell
Trysil
Hemsedal
Tryvann
Norefjell
Oppdal
Hovden
Kvitfjell
Geilo
Voss

Stem på BESTE LANGRENNSOMRÅDE

Stem på BESTE SNOWBOARDPARK

Stem på BESTE AFTERSKI

Kommentarer til denne saken