Gå til sidens hovedinnhold

Alt om helgens filmer

En aldri så liten actionhelg med rettferdige helter, men også fransk sanslighet på kino. Les anmeldelsene og se filmklipp av helgens premierer her.

FØRSTEKLASSES SVINDLERE : Nok en gang har Nicholas Cage kastet seg over en pussig rolle. Cageskaper en herlig blanding av glattslikket svindel og menneskelig varme i en litt annerledes film fra den episke slagscene-regissøren Ridley Scott.

S.W.A.T : S.W.A.T tar mål av seg å være en thriller på høyoktan, men mye av brennstoffet renner ut på veien til tross for både Samuel L. Jackson og Colin Farrells helt greie rutinerte innsats. Alt i alt en helt ok actionfilm uten de store overraskelsene.

THE LEAGUE : Gamle helter fra eventyr, tegneserie og klassisk litteratur møtes i denne filmen som fremstår som en krysning mellom " Hulken", "Pirates" og "Underworld" . Sean Connery leder an som superhelt med pussige forvandlingstendenser i en film som ikke fester seg som den store seeropplevelsen.

SWIMMING POOL : En britisk krimforfatter sitter i sitt fine hus i Sør-Frankrike og kjemper mot sin skrivesperre. En dag dukker kjæresten unge og promiskiuøse datter opp med sin hang til å tiltrekke seg menn. Og med det uhellsvangre følger.

Vi anbefaler ellers

Pianisten: Roman Polanskis mesterverk om den jødiske pianisten som overlever holocaust utenfor konsentrasjonsleirenes murer

Pirates of the Carribean: Piratene i denne filmen går ned med flagget til topps. Lite selvhøytidelig og morsom eventyrfilm med en strålende småsjanglete Johnny Depp i hovedrollen.

Arven: Isende familiedrama om ansvar og mangel på valg i den danske overklasse. Eminemt fortalt og eminent spill i Per Flys ekstraordinære gode film. Årets mest sette film i Danmark.

Dogville: Tre timer teater med Lars von Trier er en underfundig, modig og sterk historie fortalt slik kun Lars von Trier kan gjøre det i dag. Glitrende Paul Bettany og Nicole Kidman.

Kvinnen i mitt liv: Thomas Giertsen går på oppgaven som skuespiller med ydmyk bestemthet i en film som passer både ham og historien godt. Fnugglett, romantisk komedie med stor sjarm om enn ikke så mye rutine.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin