Gå til sidens hovedinnhold

Alternative date-tips

Lei av middager og kinobesøk? Hva med å plaffe ned kjæresten din med laser eller reise vekk til London og ta en pint?

Joda, det er sikkert flott med en romantisk middag, stearinlys, og vakker taffelmusikk. Men for noen av oss er det vanskelig å holde roen så lenge. Vi gir deg noen forslag til deg som er rastløs og krever litt mer innspill enn blomster og godord.

Få ut frustrasjon med laser!

Det kan være veldig gunstig å få ut litt frustrasjoner som ligger og irriterer under overflaten. Hva med å ta en alternativ vinkling på problemstillingen? Hva med å samle inn en hel gjeng med vennepar og få ut alle disse følelsene i litt laserkrig. På senter som Megazone kan man leie en hel hall med laserutstyr og plaffe løs.

Reise

Er du lei av Grandiosa og norsk fjellheim? Da er det kanskje lurt å ta med deg din utkårede og evakure. Vi har hentet noen priseksempler for to personer per. 14.februar 2004 fra Kilroy Travels:

Paris

Fly+2 netter på hotell kr 3720.-

Amsterdam

Fly+2 netter på hotell kr 3880.-

Milano

Fly+2 netter på hotell kr 4040,-

Barcelona

Fly+2 netter på hotell kr.4380.-

Det er alltid billigst å bestille på nett. Kilroy Travels har også gavekort hvis du vil være med å dekke deler av en større tur.

Kom dere på aketur!

Det er ikke alle av oss som har råd til en weekend til Paris, og derfor presenterer vi litt action som kan være helt gratis. Nemlig aking. Ikke bare er det ren og flott morro, men det er en unik sjanse til å være veldig nær den man liker best.

Dessuten fortjener ungene i bakken og se at gamlingene holder ennå stand i akesammenheng. Det finnes akebakker over hele landet og i Oslo er Korketrekkeren mest kjent. Her kan du leie utstyr og sjekke forholdene på nettet først.

Pub til Pub tur

Forbered deg litt på forhånd og stikk innom en knippe puber. Snakk med betjeningen, og legg igjen noen quizer om hverandre som dere må svare. Hvert riktig svar feires med en skål. Be med den utkårede og så kan du starte et rebusløp hvor på premien er deg!

Arranger putekrig

Gammel klassiker som like moro hver gang!

Har du tips til alternative dateaktiviteter?

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar