Gå til sidens hovedinnhold

- Alternativene var verre

ULLEVAAL STADION (vif-fotball.no): Vålerenga møter Odd Grenland på hjemmebane i NM-semifinalen. – Det blir en vanskelig kamp mot et lag som er i flytsonen, men alternativene var verre så vi er fornøyd med trekningen, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif-fotball.no.

- Vi kan ikke si noe annet enn at vi er fornøyd når vi trekker et lag som spiller i en divisjon lavere enn oss. Samtidig vet vi at Odd Grenland leder Adeccoligaen. De er i flytsonen og taper nesten aldri fotballkamper. De har mye selvtillit og er vant til å vinne, fortsetter han.

- Det blir en vanskelig kamp, men vi håper å dra nytte av hjemmebanefordelen og vise at vi er et bedre lag enn dem. Jeg synes de andre alternativene høres verre ut så jeg tror vi skal være ganske fornøyd med trekningen.

I den andre semifinalen møter Stabæk Tippeligakollega Molde på Nadderud.

- Selv om førstemann opp av hatten fikk hjemmekamp her, synes jeg det var fortjent at vi fikk en ny kamp på Ullevaal i og med at vi spilte de fire første rundene borte. Det var knalltøft å møte Tromsø i fjerde runde, så jeg føler ikke at vi har fått noe gratis på veien til semifinalen.

Nå øyner Aalbu muligheten for nye Europacup-eventyr.

- Dersom vi er gode mot Odd Grenland, har vi en gyllen mulighet til å spille oss inn i Europacupen. Vi tar cupen på alvor og skal mobilisere til semifinalen. Dessuten har vi muligheten til å hente hjem et av de viktigste trofeene i Norge. Det viktig for oss som klubb og for alle som følger laget.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden