HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=aJIjQVdV6lmiGFxfIEwoKtJuXTDkaKEZ7TPrDI4ZbjfmpA3YEVH2ATppHVoBA5t8zQQ0-UY4vYFvFyj-xUqew5cvPLfiFYwRnD9ev2o_JfOlW7eVD4_rHjM2na-76xbjrjYC6A9H6Hw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Det var en munter og endelig gift George Clooney som ankom ComicCon i New York nylig, der Disney hadde invitert tusenvis av ivrige fans til å se klipp fra deres to neste filmer «Big Hero 6», og «Tomorrowland».

Men ingen av dem visste at selveste Clooney skulle dukke opp.

Skuespilleren spiller en av hovedrollene i filmen «Tomorrowland», som kommer på kino i mai 2015.

Mens en annen tidligere TV-doktor, Hugh «House» Laurie, som også spiller i filmen, spøkte om at ingen egentlig vet hvor usympatisk Clooney er (og at han lyver på alderen), spaserte filmstjernen plutselig ut på scenen.

- Det er en merkelig opplevelse at jeg skulle tilbringe bryllupsreisen min her, sa Clooney, som tross i at han selv har spilt «Batman» aldri har deltatt på tegneserie-messen ComicCon før.

I tillegg fortalte Clooney hva slags kostyme han egentlig hadde tenkt å ha på seg under sitt besøk på messen, der deltakerne ofte dukker opp utkledde som sine favoritt-helter og karakterer.

Mens George Clooney underholdt på Comic Con, var imidlertid Amal Clooney tilbake på jobb og dit antar vi at George Clooney ikke får adgang.

De to sørget også over Oscar de la Renta som døde denne uken.

De La Renta designet bryllupskjolen til Amal Alamuddin.

SE OGSÅ:Slike eventyrlige kjoler får vi aldri se igjen

Du kan se alt i videoen over, samt en liten smakebit fra filmen «Tomorrowland».