(SIDE2): Amanda Seyfried har vært skuespiller i flere år, men det er først som Sophie i «Mamma Mia» at 23-åringen virkelig har slått gjennom.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå har hun funnet seg en ny film, nemlig nyinnspillingen av Oscar Wildes roman «A Woman of No Importance».

Her skal hun spille mot Anette Bening og Sean Bean, skriver The Hollywood Reporter.

Historien handler om en adelskvinne (Bening) som i ung alder blir forlatt av kjæresten Lord Illingworth (Bean) når det blir klart at hun venter barn. År etterpå oppdager hun at mannen har hyret hennes sønn i sitt firma uten å vite at han er far til unggutten.

Imens har Lord Illingworth på ingen måte oppgitt sine casanova-dager, som han nå selvfølgelig får rett tilbake til ansiktet. Seyfried skal spille kvinnen som Lord Illingworth har satt sine øyne på, men som har et par slu kort i ermet selv.

Kjent stykke
«A Woman of No Importance» inneholder en av Oscar Wildes mer kjente replikker; «All kvinner blir som deres mødre. Det er deres tragedie. Ingen mann gjør det. Det er hans».

Opprinnelig skulle Seyfrieds rolle spilles av Lindsay Lohan. Hun trakk seg imidlertid fra prosjektet for flere måneder siden.

Første innspilling av Wilde-stykket var for øvrig i 1912. Siden har det blitt fem innspillinger, hvorav en tysk og en spansk.