(SIDE2): Amanda Seyfried stilte i dyp v-utringning og en kjempekløft under premieren av «Dear John» på Grauman's Chinese Theatre i Hollywood mandag. Og, hun er ikke alene...

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

10 år siden sist
Jennifer Lopez overrasket da hun stilte i sin grønne kjole med dyp utringning på Oscar-utdelingen i 2000, og slike kjoler ble raskt en hit. Plutselig skulle alle vise fram kløften sin. De senere årene har vi derimot kledd mer på oss, og hvis vi ville vise fram noe av puppene, var tubetoppen en trofast festhit.

Men nå ser dyp kløft virkelig ut til å være tilbake i vinden igjen. Amanda Seyfried, Bojana Novakovic, Elizabeth Hurley, Emilia Fox, Evangeline Lilly, Kasia Smutniak, Maggie Rizer, Rihanna og Vittoria Puccini har alle latt seg inspirere av den nye trenden med lange kjoler og dype utringninger i vinter.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Viste både lår og kløft
Den unge stjernen Amanda Seyfried valgte en blå lårkort kjole med dyp utringning, og trosset alle regler om å kun vise lår eller kløft, da hun stilte på rød løper for hennes nyeste film, «Dear John», i Hollywood mandag. Kjolen har et smart gjennomsiktig stoff mellom puppene, slik at skuespilleren ikke skal uroe seg med å vise for mye hud.

Elizabeth Hurley valgte en grønn knekort kjole med kryss og knytting bak i nakken, slik at kløften kom tydelig fram, da hun stilte på rød løper under premieren av filmen «A Single Man» i London samme kveld.

Se bilde av Hurley i karusellen under

Dropp for dyp utringning
Til tross for at kløften er tilbake, vil Side2 sterkt fraråde å gå for en så dyp utringning som det Jennifer Lopez stilte i på Oscar-utdelingen for ti år siden nå.

Hun fikk mye kritikk for antrekket, før hele motebransjen plutselig tok helomvending, og kastet seg over trenden.

Vi tror likevel neppe mange er interessert i å lage kjoler eller topper med like dyp utringning som det popprinsessen viste seg i... Og heldigvis for det!

Se alle jentene i dyp utringning lenger ned:

2818