Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg finner ikke rumpehullet mitt

Det var ikke alle scenene i «The Hunger Games» som var like enkle å spille inn.

(SIDE2:) Denne uken har «The Hunger Games» norsk kinopremiere. Fansen har ventet lenge på filmatiseringen av Suzanne Collins’ bokserie.

I filmen møter vi ungdommer som tvinges til å delta i en grusom dødslek. Ungdommene plasseres i et sperret område med beskjed om at kun én person slipper ut. Med andre ord må alle de 23 andre ungdommene dø.

Intense scener
Jennifer Lawrence har hovedrollen som Katniss - en av deltakerne i dødslekene. Hun forteller at mange av scenene var tøffe å spille inn.

- Katniss går egentlig ingen steder. Hun løper overalt, ler hun, og fortsetter:

- Det er en veldig intens slåsscene med en jente ... Hun er 14, men hun hadde trent ... Alle hadde trent på stunts og slåssing, men jeg tror hun hadde trent lenger enn meg. Og hun tok helt av! Jeg måtte si: «Det er bare en scene!» Hun slo meg fullstendig ut! Vi måtte ta et opptak til etterpå. Og jeg skalv som en chihuahua hver gang de sa «Action!» sier hun til Sfx.co.uk.

Godt i vannet
Noen scener var heldigvis bedre å spille inn.

- Det er en hvor jeg vasser i en elv, og det var så varmt den dagen. Det var bra, sier hun.

Men det er en annen scene hun ser på som sin favoritt i filmen.

- Scenen med Stanley Tucci, før jeg starter spillet. Det var utrolig morsomt å se den. Det var også det øyeblikket Katniss innser at det er et spill, og at hvis hun vil vinne, må hun også spille, sier hun til Collider.com.

- En sjokkert stillhet på settet
Også medspillerne til Lawrence møtte på utfordringer. Amandla Stenberg, som spiller deltakeren Rue, forteller Chud.com om en scene hvor hun skulle sitte i et tre, men hun begynte stadig å skli nedover.

- Jeg fant et hull i stammen hvor jeg kunne sitte sånn at jeg ikke skled ned. Så vi skulle til å filme scenen, og jeg begynte å skli igjen. Og jeg fikk helt panikk, sier hun, før Lawrence avbryter:

- For vi ropte: «Klart! Kjør!»

- Ja, så jeg måtte opp. Og alle kan høre at jeg roper: «Vent, jeg finner ikke rumpehullet mitt!» ler hun.

Utbruddet vakte selvsagt mye latter på settet.

- Det ble en sjokkert stillhet på settet. «Gjorde hun det? Hun sa det. Hva mener hun med det?» Vi kunne ikke filme scenen på lenge, for hver gang vi startet begynte vi å le, sier Lawrence.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken