Gå til sidens hovedinnhold

- Vi er ikke noen typiske blondiner

«Amazing Race»-deltakerne, Michelle og Cathrine, er ikke redd for å bli skitne på hendene.

GIMLE KINO/(Side2): Realityprogrammet «Amazing Race» har gått sin seiersgang på amerikanske TV-skjermer i årevis og onsdag er det duket for premieren på den norske utgaven av programmet.

- Kombinasjonen av å reise gratis på TV 2 sin regning sammen med en venninne, gjøre morsomme ting og ha muligheten til å vinne penger er årsaken til at vi ble med på dette, sier Cathrine Andersen (29) til Side2.

- Vi er sånn i det virkelige liv
Sammen med sin gode venninne, Michelle Holm (29), utgjør hun ett av de elleve parene som har reist verden rundt med det mål å unngå å komme sist til målstreken ved hver etappe. Underveis må realitydeltakerne løse oppgaver som både kan være skremmende og fryktinngytende, en utfordring de to blondinene tok på strak arm.

- Vi er sånn i det virkelige liv også. Vi er ikke noen typiske, pene blondiner som er redd for å bli skitne på hendene. De som kjenner oss blir nok ikke det minste overrasket over å se oss gjøre det vi gjør, sier Michelle.

- Vi er slik at om vi får sjansen til å gjøre noe nytt og ekstremt, så gjør vi det.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg er litt mer råskinn
Allerede i første episode er det flere av deltakerne som bryter både en og to barrierer for å komme seg gjennom etappe nummer en, av i alt tretten. Det at ett av parene blir sendt hjem allerede i første episode var utvilsomt med til å bidra til at deltakerne ga alt – og det fra første øyeblikk.

- Jeg er litt mer råskinn enn Cathrine. Jeg er ikke redd for så mye og kaster meg inn i situasjoner uten å tenke over at det er farlig. Jeg var bare redd en gang på turen, men da var jeg også skikkelig redd, sier Michelle.

- Cathrine har ekstrem høydeskrekk og det var ved flere anledninger at jeg tenkte dette kommer aldri til å gå, men så gikk det jo, fortsetter hun og titter bort på sin venninne som smiler bekreftende tilbake.

De to forteller videre at det var en fordel å reise på en slik tur med noen man kjenner så godt som det de to kjenner hverandre, for det betydde at de både kunne motivere, trøste og oppmuntre hverandre underveis på reisen.

- Vi ble venninner på en bursdagsfest for snart ti år siden. Vi møttes på jentetoalettet og der ble vi stående og skravle for vi er jo like skravlete begge to, mimrer Michelle.

- Jeg angrer på at vi ikke pugget kart
Til tross for det lange vennskapet innrømmer jentene at de ved flere anledninger kranglet på reisen, men at de da bare skrek til hverandre slik at både pulsen og temperamentet roet seg.

- En positiv ting ved å reise med en du kjenner så godt er at man er veldig samspilte. Hun vet når jeg blir lei meg og hun vet hva hun skal si for å få meg opp igjen, sier Cathrine.

Til tross for at de ikke angrer på at de ble med på Amazing Race er det en ting de skulle ønske de hadde gjort – før de reiste på tur.

- Jeg angrer på at vi ikke pugget mer kart før vi dro. Det skulle vi definitivt ha gjort. Det er et reiseprogram, men vi tenkte ikke på at vi hadde bruk for geografi. Vi er sånn som bare kaster oss ut i ting uten å gjøre research eller trene og derfor er det ikke så rart at vi er litt vimsete, ler Michelle.

- Mange nok dates
Nå som de to blondinene blir å se på skjermen to ganger i uken vil de utvilsomt få mye oppmerksomhet. Det har de to single 29-åringene allerede fått merke litt av, men de tar medieoppstyret helt med ro.

- Vi har mange nok dates vi sier nei til nå, sier Michelle på spørsmål om de tror det vil bli flere stevnemøter i tiden fremover.

- Hvordan har dere tenkt å takle all den oppmerksomheten dere får da?

- På samme måte som all annen oppmerksomhet vi får, smiler Michelle.

«Amazing Race» ser du på TV 2 onsdager og mandager.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken