(SIDE2): I går hadde "strippefilmen" Magic Mike XXL, med Channing Tatum i hovedrollen, premiere i London. Det ble relativt kjendistungt på den røde løperen, blant annet hadde Channing Tatum selv tatt turen, sammen med kona Jenna Dewan.

Jade Pinkett Smith hadde også tatt turen over dammen, dog uten sin litt mer berømte ektemann, Will Smith.

Men det var Johnny Depps kone, Amber Heard, som stjal showet i en fantastisk rød halterneck-kjole i flagrende chiffon fra Pucci. Håret var satt opp i en litt rufsete, men elegant flettefrisyre, og hun hadde tungt sminkede øyne med svart catliner.

Vi kan innrømme at vi har hatt litt vanskelig for å svelge skuffelsen over at Johnny Depp dumpet Vanessa Paradis for yngre Amber Heard, men etter å ha sett henne i går, må vi innrømme at vi forstår fascinasjonen. Hun er virkelig helt slående pen!

Magic Mike XXL er oppfølgeren til Magic Mike fra 2012, og også denne gangen følger vi strippegutta med Channing Tatum i spissen. Så det blir mye veltrent kropp med andre ord. Og mye naken kropp. Naken mannekropp.

I tillegg til Channing Tatum spiller altså Amber Heard og Jada Pinkett Smith i Magic Mike XXL, og det samme gjør Andie MacDowell, som vi ikke kan huske å ha sett siden Fire Bryllup og en Gravferd.

Magic Mike XXL har premiere på norske kinoer i dag.

Her er høydepunktene fra gårsdagens røde London-løper:

Bildeserie

Bildeserie

Nevnte vi at de er en hel del naken mannekropp i denne filmen? Ja, vi gjorde kanskje det? Her er uansett traileren:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=G84tuq-34nqN4tCf2jqMVYa36zinuXgKXtMP-ZqPZmFxGNHmk0II0Zsgt2FhHlapkC4obcCw37ye4uNeBi_6QUURMAqIgg0Ye_fPrHzm0l8AgQboK82I1A&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du ha flere slike saker? Lik oss på Facebook, da vel!