Gå til sidens hovedinnhold

Kort, kortere, kortest

Vinteren har definitivt ikke kommet til LA.

(SIDE2): Søndag ble American Music Awards avholdt i Los Angeles, og på den røde løperen glitret det!

Mange av stjernene hadde valgt kjoler i metalliske stoffer, og spesielt tre av gjestene skilte seg ut med sine gyldne, kort-korte kjoler; Taylor Swift, Heidi Klum og Stacy Keibler.

Taylor Swift valgte en kjoler fra Zuhair Murad med lange ermer, åpen rygg og intrikate gullbroderier. Med noen enkle juveler, stoppesandaler i gull fra Jimmy Choo og sotede øyne var antrekket komplett.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fremver bena
Heidi Klums brokadekjole var i lignende stil, men hadde en høy splitt ved låret, høy hals og markerte skuldre, i tillegg til gjennomsiktige paneler - så her var det altså ikke mye som var overlatt til fantasien.

Stacy Keibler, som kanskje akkurat nå er mest kjent for å være kjæresten til George Clooney, viste frem sin lange ben i en kort sort og metallisk kjole, som hun matchet med gullpumps.

Andre stjerner som gikk for metallisk denne kvelden inkluderte Hayden Panettiere i sølv, og Elisha Cuthbert, Jenny McCarthy, Brandy og Pink i gull.

Av de mest spesielle antrekkene må vi nevne Jordin Sparks og Gwen Stefani. Sparks kom i en fotsit kjole fra Etro med paisleymønster og nettingermer, mens Gwen Stefani så mer avslappet ut enn størstedelen av gjestene iført blazer og skinnbukser.

Blazeren fra Balmain har den siste tiden blitt kopiert av mange kjedebutikker, og er et av trendplaggene for sesongen. Sangerinnen stylet den med en bustiere, sorte pumps, og et perlekjede.

Ny stil for Ke$ha
Julveltoner og pastell var også representert.

Ke$ha, Carly Rae Jepsen og Ginnifer Goodwin kom alle i lignende lyserosa kjoler. Goodwin, kjent fra Once Upon A Time, stylet sin Oscar de la Renta kjole med metallisk tilbehør i sølv, mens Jepsen gikk for tilbehør i gull.

Ke$ha later til å ha tatt en stilomvending i sin lille, rosa kjole, ettersom hun eller stort sett har plei å enten kle seg rocka eller sært på den røde løperen. Men også dette antrekket klarte hun å rocke opp noe med sorte plattformsko og sorte negler.

De verst kledde
Mens store deler av kjendisgjestene strålte på den røde løperen, var det to kjendiser som ikke gled inn i mengden av dem, nemlig Nici Minal og Christina Aguilera. Divaene gikk begge for iøyefallende stiler - men de pushet grensene for langt, skriver Daily Mail.

Aguilera, som for øvrig så svært oransje ut, presset kurvene sine ned i en noe for stram kjole med lårhøy splitt. Den lilla øyenskyggen gjorde heller ikke særlig for å bedre inntrykket.

Nicki Minaj valgt en neongul kjole fra Monique Lhullier med havfruefasong. Her ble det litt for mye med det sjokkrosa leppestiften, store hårfrisyren og statement-tilbehør på toppen.

Kommentarer til denne saken