Gå til sidens hovedinnhold

Amy Winehouse må utsette

I beste fall blir det neste albumet til Amy Winehouse bare forsinket.

(SIDE2): Planen var å spille inn et nytt album på Bahamas nå, men skandaledamen avlyste turen, skriver The Mirror. Sangfuglens plateselskap utsetter sannsynligvis plateslippet til neste år.

Oppfølger
Etter suksessalbumene «Frank» og «Back to Black» var det meningen av Amy Winehouse skulle gi ut en ny plate i 2008. I tropiske omgivelser skulle hun jobbe sammen med produsent Saleem Remi.

Det samarbeidet ble avbrutt rett før hun skulle ta flyet sørover.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Albumet skulle etter planen komme i slutten av 2008, men plateselskapet innrømmer nå at det neppe kommer noe før i 2009, sier en kilde til den britiske avisen.

Den musikalske divaen har vært i mye trøbbel det siste året. Hennes inntak av narkotiske stoffer har gjort at selv FN har reagert. I mars kom rapporten som indirekte refser dopkjendisene som har gjort det mer akseptabelt å bruke narkotika blant unge mennesker.

Les mer:FN kokainrefser kjendiser

Amy Winehouse er i Norge siktet for narkotikabesittelse og skulle møtt i Bergen tinghus i slutten av februar, men Gulating lagmannsrett har gitt henne en utsettelse på grunn av ektemannens fengsling i hjemlandet Storbritannia.

Les mer: - Saken mot Winehouse er utsatt

Ingen veldedighet
Hennes livsstil kan også være årsaken til at hun ble droppet fra et veldedighetsarrangement i New York 5. mai. Hun skulle egentlig være en av artistene under The Metropolitan Museum of Arts årlige Costume Institute Gala, men nå er hun borte fra programmet.

- Hun så virkelig frem til å reise til USA. Hun elsker New York og har noen gode venner der, sier en kilde til Showbizspy.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!