Gå til sidens hovedinnhold

Amy buet av scenen

Manager har bedt henne reise hjem etter skandaleopptreden. Se video.

(SIDE2:) Billettene til Amy Winehouse kostet en formue, hele 35 pund, noe som er svært dyrt i Serbia.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Men Amy Winehouse leverte likevel ikke varene til den villige fansen, tross hvor mye de hjalp henne å synge. «Back to Black»-stjernen klarte verken å følge takten eller uttale ordene i låtene hun skulle synge.

- Katastrofe
- En katastrofe og en skandale, skriver serbisk media.

Samtidig opplever Winehouse at en rekke av fansen filmet det hele med sitt mobilkamera og en rekke videoer er å finne på YouTube. Winehouse virker generelt noe forvirret, hun avbryter bandet og ved et tilfelle gir hun fra seg mikrofonen til en av musikerne.

Etter hvert som opptredenen ble verre og verre, ble Winehouse buet av scenen. Nå er deler av den nye europaturneen avlyst, skriver Sky News.

Bedt om å reise hjem
Det har vært stille rundt Amy Winehouse det siste halve året. Selv om stjernen ikke har vært på «rehab» som hun synger om i en av sine mest kjente låter, har hun heller ikke skapt de store skandalene. Nå avlyser hun Istanbul og Athen, skriver Sky News.

- Sangeren vil gjerne be om unnskyldning til fansen i Tyrkia og Hellas, men dette føles som det riktige å gjøre akkurat nå, sier konsertarrangøren hennes. Til tross for at Amy gjerne vil gjøre disse konsertene, så har hun blitt enig med sitt managment at det er best at hun avbryter og reiser hjem, heter det.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken