Gå til sidens hovedinnhold

- Amy tilbake på kjøret

Det spekuleres i om Amy Winehouse møter i retten denne uken. Ferske bilder viser at hun kan være tilbake på kjøret.

(SIDE2): Amy Winehouse (24) skal være i dårligere form enn før hun ble lagt inn på rehabilitering for noen uker siden, skriver Daily Mail.

Les også: Velkommen til Bergen, Amy!

Sår på armene
Grunnen til frykten er ferske bilder av artisten som viser store sår på underarmene og blåmerker på hendene. Amy har en forhistorie med selvskading, spesielt i ruset tilstand, og foreldre og venner er svært bekymret for henne.

Se bildene her!

Frykter for livet
En venn skal ha fortalt til den britiske avisen at Amy er i en langt verre tilstand enn før hun ble lagt inn til avrusning.

- Hun bruker uten tvil narkotika igjen. Mange av oss mener at hun burde legges inn igjen på full tid, men hun nekter, sier kilden til avisen.

Vennene hennes mener rehabiliteringen ikke ble tatt seriøst nok, og Amy skal ha begynt å røyke cannabis og drikke med en gang hun forlot sykehuset. Men ny plate og et nytt klesmerke trodde venner og familie at hun ville roe seg ned, men det har tydelig ikke fungert for «Rehab»-stjernen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Til Norge?
Det var i forbindelse med Grammyutdelingen at artisten forlot rehabiliteringen for å opptre via satellitt. Amy fikk ikke visum til å komme inn i USA på grunn av narkotikasiktelsen hun har her i Norge.

Nå spekuleres det i om Amy i det hele tatt kommer til å stille i Gulating lagmannsrett fredag, men hun er fortsatt ventet og ingenting er etter det Side2 erfarer ennå bekreftet verken for eller mot.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær