Gå til sidens hovedinnhold

Amys rettssak utsatt

Amy Winehouse fikk det som hun ville.

(SIDE2): Amy Winehouse slipper å stille i retten i Bergen til fredag, etter at Gulating lagmannsrett har bestemt at saken mot henne, ektemannen og frisøren hennes er utsatt.

Bakgrunn:Amy må møte i retten i Norge

«Rettens formann har besluttet at saken utsettes med nedenforstående begrunnelse: Det er enighet om - og dessuten på det rene - at Blake Fielder-Civil har lovlig forfall da han er varetektsfengslet i England og skal møte i en engelsk domstol fredag førstkommende. Han vil således uansett ikke kunne avgi møte i lagmannsretten under den berammede ankeforhandlingen. Hvorvidt han er lovlig innkalt er det derfor unødvendig å ta stilling til.

Lagmannsretten finner at saken ikke vil bli fullstendig opplyst uten at samtlige av de tre siktede avgir møte, jf. straffeprosessloven § 294. Ettersom Blake Fielder-Civil har lovlig forfall og ikke vil møte, finner lagmannsretten at saken ikke kan opplyses fullstendig og at ankesaken derfor må utsettes for samtlige tre siktede», skriver retten i pressemeldingen.

Dermed fikk Winehouse og advokatene det som de ville, etter at de ba om utsettelse. Årsaken er at Fielder-Civil har sittet fengslet i Londons Pentonville-fengsel siden november, arrestert og mistenkt for å ha forsøkt å stoppe en rettssak der han og en kamerat sto tiltalt for overfall på en bartender.

Les mer:Arrestert for grov vold

Samtidig melder britiske aviser at Amy er enda mer på kjøret nå enn hun var før rehabiliteringen.

Les mer:- Amy tilbake på kjøret

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021