Gå til sidens hovedinnhold

Amys ukjente flørt

Amy Winehouse klenger på ny mann.

(SIDE2): Den engelske soul-popsangerinnen ferierer i disse dager på St. Lucia.

Og i løpet av den siste tiden har hun blitt observert tett omslynget med en uidentifisert mann, skriver SplashNews. Amy og mannen er blant annet blitt fotografert sammen på stranda.

Amy er imidlertid fremdeles gift med Blake Fielder-Civil, selv om ryktene skal ha det til at de to er i ferd med å skilles.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

En ny Amy?
Skandaleartisten har den siste tiden sagt at hun ønsker en frisk start på det nye året. I tillegg til å mosjonere mens hun er på ferie, hevder hun at hun også har lagt om til et sunnere kosthold.

- Jeg elsker ferdigmat, det har jeg alltid gjort. Men det fører til at jeg føler meg dårlig. Så nå prøver jeg å spise kjedelige ting som frukt og grønnsaker istedenfor potetgull og frityrstekt kylling, har hun nylig uttalt.

Må til Bergen
Den britiske avisen The Sun kommenterer hennes angivelige sunnere livsstil med at kanskje Amy ønsker å komme i form og se bra ut når hun må møte i retten i Norge i januar? Amy og ektemannen må møte i Gulating lagmannsrett 12. januar.

Ekteparet og deres frisør ble tatt med sju gram marihuana inne på et hotellrom, dagen før Amy skulle holde konsert i Bergen i 2007.

BAKGRUNN: Amy må til Bergen

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris