Gå til sidens hovedinnhold

Avlyser alt

Amy Winehouse avlyser hele turneen etter den pinlige konserten i Serbia.

(SIDE2:) - Winehouse må fokusere på å bli bedre, sier talsperson Chris Goodman.

Tirsdag bekrefter han at alle artistens konserter i sommer, og offentlige oppdrag er kansellert framover.

- Alle involverte ønsker å gjøre alt de kan for å hjelpe henne til å bli bedre, og for at hun kan komme tilbake. Hun vil bruke den tiden det tar, sier Goodman videre, ifølge AP.

Amy Winehouses talsperson ønsker ikke å kommentere skandaleopptredenene i Serbia.

- Skandale!
Lørdag var startskuddet for det som skulle være begynnelsen på en lengre turne i Europa for Winehouse. Men den engelske soul-popsangerinnens konsert i Serbia var alt annet enn vellykket. Hun klarte verken å følge takten eller uttale ordene i låtene hun skulle synge.

Serbisk media kalte konserten en skandale, og den verste i Beograds historie. Dagen derpå avlyste managementet deler av den kommende turneen. Nå har også konsertene i Spania, Sveits, Italia, Østerrike, Polen, Ungarn og Romania blitt tatt av plakaten.

Winehouse slo gjennom i 2006 med «Back to Black», og har siden gjort stor suksess, samtidig som karrieren er blitt overskygget av alkohol- og narkotikamisbruk. I oktober hevdet artisten at hun hadde vært rusfri i tre år. Sist måned tilbrakte hun likevel en måned på en klinikk i London som tilbyr behandling mot psykiske problemer, narkotikamisbruk og alkoholmisbruk.

Kommentarer til denne saken