Gå til sidens hovedinnhold

- Amy betalte for kyss

Hevder ektemannen krevde 1500 kroner for å gidde å kysse kona.

(SIDE2): Amy Winehouse og eksmann Blake Fielder-Civils (for-) tid som narkomane er veldokumentert i diverse medier – nå kan the Sun også avsløre at den avdøde sangerinnens ektemann i sin tid også utnyttet det at hun var så avhengig av han, ved å ta betalt for å kysse henne.

Slik opprettholdt han også pengestrømmen inn, for å vedlikeholde heroin- og crackforbruket sitt, skriver avisen.

Trøblete
- Han krevde 1500 kroner bare for å kysse han og komme nær han. De kunne sitte der, ta noen drinker og hun forsøkte å kose med han, og ba om et kyss. Han ville svare «Fuck Off, gi meg noen penger da», hvorpå hun svarte «Blake, Blake». Han likte henne, men elsket henne ikke, forteller en kilde som kjente de to.

Winehouse skal også ha betalt for alle taxier, slik at hun kunne være i nærheten av ektemannen.

- Det var mønsteret i forholdet deres, sier kilden, som antar at Amy ga Blake godt over to millioner kroner til sammen i løpet av forholdet dere.

Flere nyheter fra SIde2? Sjekk forsiden her!

- Rettferdiggjør seg selv
Paret giftet seg i 2007 og skilte seg to år etter. Fielder -Civil satt i fengsel i 32 måneder, dømt for innbrudd og brudd på våpenloven, og klaget overfor venner at hun ikke besøkte han en eneste gang.

- Han snakker om hvor mye han gjorde for henne, som å kjøpe 12 blomsterbuketter på den første bryllupsdagen deres – en for hver måned de hadde vært gift. han forsøker å rettferdiggjøre sin egen oppførsel, å overbevise seg selv om at han var en bra ektemann.

- Forlovet på ny
Amy Winehouse ble funnet død i sitt London-hjem 23. juli. Hun ble 27 år gammel. De siste to årene hadde hun datet Reg Travis, og de to skal ha forlovet seg bare uker før hun døde.

De rettsmedisinske rapportene viser at Winehouse ikke døde av en overdose narkotika, men dødsårsaken er ennå ikke fastlagt.

Kommentarer til denne saken