Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha 64 millioner av Amy

Blake Fielder-Civil mener han er inspirasjonen til Amy Winehouses inntekter.

(SIDE2): Sist uke ble det kjent at soulartisten Amy Winehouse (25) og Blake Fielder-Civil (27) helt sikkert skal skilles. En dommer leste opp skilsmissedommen i London torsdag.

De to har vært gift i to år. En av grunnen til at de går hver til sitt, er fordi Winehouse har vært utro. Hun har innrømmet påstandene om utroskap.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Store krav
Nå jobbes det med skilsmisseavtalen, og ifølge SplashNews kan det hende Fielder-Civil kommer til å kreve hele 6 millioner pund, noe som tilsvarer over 64 millioner norske kroner.

Fielder-Civil mener han bør få en så stor sum, fordi han sier han inspirerte Winehouse til suksessalbumet «Back To Black».

– Amy gjorde Back To Black da Blake forlot henne, men hvorfor skal han få noen fordeler av at han fikk henne til å føle seg så trist? Hun var i elendig tilstand da hun skrev det albumet, sier en venn av Winehouse.

Personen påpeker videre at Fielder-Civil forlot Winehouse til fordel for en annen kvinne, og at Winehouse brukte sitt sørgende hjerte og sjel til å lage albumet. Kilden kaller skilsmissekravet for latterlig.

Winehouses eksektemann har seks uker på seg til å jobbe med kravene han ønsker å legge fram. Men han skal allerede privat ha sagt til Amy at han ønsker millioner av henne.

Kommentarer til denne saken