Gå til sidens hovedinnhold

Her bærer de ut liket

Kjendisvennene og fans sørger over artistens død.

(SIDE2:) Folk viser sin støtte på sosiale medier.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Blomster og lys
Popartisten Amy Winehouse ble funnet død i sitt hjem i London lørdag ettermiddag. Britisk politi ble innkalt til en adresse i Camden i London like før klokken 16.05 lørdag 23.juli etter at en kvinne var funnet omkommet. Amy Winehouse ble erklært død på stedet. Sangtalentet ble 27 år gammel.

Lørdag kveld og natt samlet flere fans seg rundt artistens hjem. De viste sin medfølelse og respekt ved å legge ned blomster, dikt og brev til artisten.

På Facebook og Twitter skriver flere tusen fans og venner sine siste hilsner og tanker til sangerinnen.

Sørger
Også kjendisene sørger over tapet av den britiske sangeren. TV-stjernen Kim Kardashian (30) er en av mange kjendisvenner som ber om at Amy nå har funnet fred:

«Jeg har nettopp hørt nyheten om at Amy Winehouse er død. Hvilket sangtalent. Jeg ber om at hun finner fred der hun er nå», skrev 30-åringen på Twitter.

Skuespilleren Demi Moore skriver følgende:

«At Amy Winehouse har gått bort er en trist nyhet. Mitt hjerte går til hennes familie. Må hennes sjel finne fred».

- Får ikke puste

Også «Umbrella»-stjernen Rihanna er rystet.

«Kjære Gud. Det her gjør meg syk», twitret artisten i går kveld.

LES OGSÅ: Døde så altfor tidlig

Hollywoodkjendis Kelly Osbourne har kjent Amy Winehouse over en lengre periode og var god venn med sangtalentet. 26-åringen fikk sjokk da hun fikk beskjed om at venninnen hadde gått bort.

«Jeg klarer ikke å puste nå. Jeg gråter så mye. Jeg har mistet en av mine beste venner. Jeg har alltid elsket deg Amy, og jeg vil aldri glemme den ekte deg,» skrev hun kort tid etter at hun fikk den tragiske nyheten.

Kommentarer til denne saken