(SIDE2): Det har vært mange skandaler rundt Amy Winehouse i 2007, men musikalsk sett har hun gjort stor suksess. Hennes album «Back To Black» som ble sluppet i 2006, har solgt mest av alle album i 2007 melder ananova.com.

Tabloidfavoritt i 2007
Hele 1,85 millioner kopier har blitt solgt, inkludert 265.000 eksemplarer av en spesialversjon som ble sluppet i starten av desember.

- Amy`s suksess belyser at hun ikke bare handler om skandaleoverskrifter, men at musikken hennes taler for seg selv, sier en talsmann for den offisielle hitlisten i Storbritannia.

I løpet av 2007 har hun blitt en tabloidfavoritt grunnet narkotika, konsertavlysninger og hennes forhold til ektemannen Blake Fielder-Civil.

Andre som har solgt godt i 2007 er Leona Lewis, som tar 2.-plassen med 1,59 millioner solgte eksemplarer av debutskiva «Spirit». Mika`s «Life In Cartoon Movies» kommer som nummer 3 på listen, etterfulgt av Take That og Westlife.

På verstingliste
Kjendisbloggeren Perez Hilton har laget listen over de han kaller fjorårets vrak. Amy Winehouse var også med på den listen som ikke er like hyggelig som overnevnte. Her hjemme er det Rune Rudberg som står for fjorårets kjendisskandale.

Sjekk listen over fjorårets kjendisblundere her