Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er en grusom alkoholiker

Amy Winehouse innrømmer at hun kan være vanskelig å ha med å gjøre når hun drikker.

(SIDE2): Popstjernen går ikke av veien for å snakke om sine egne problemer offentlig. Ikke er hun spesielt selvhøytidelig heller.

- Jeg er en grusom alkoholiker, sa hun nylig i et intervju i den amerikanske utgaven av OK! Magazine, og la til at alkoholmisbruk er mye verre å hanskes med enn heroinmisbruk.

Kun forferdelig uten trening
At alkohol er gift for kroppen er ikke akkurat nyheter, men Amy mener hun er en forferdelig alkoholiker bare hvis det er noe som bekymrer henne og hvis hun ikke får dagens dose med trening. Det melder nyhetsagenten Splash News.

- Hvis jeg har trent og så tar en drink så er jeg fantastisk å være sammen med, men hvis jeg ikke har fått trent og det er noe som bekymrer meg i tillegg - da kan jeg være en forferdelig alkoholiker.

Hun innrømmet også at drikkingen stadig vekk får henne opp i problemer.

- Jeg besøkte en restaurant nylig og vennene mine spurte om jeg husket sist vi hadde vært der og kelneren måtte bære meg ut mens jeg prøvde å sparke og slå vennene mine. Da vi dro skrev jeg «Sorry for at jeg lagde drama. Her er masse tips».

- Kjøp alkohol til meg
Men den røffe dama mener at drikkingen ikke påvirker jobben hennes fordi hun jobber så hardt uansett. Men hun innrømmer at hun ofte må be folk kjøpe alkohol til henne for at de skal få en ok dag på jobben.

- Det har skjedd et par ganger at jeg har vært ute kvelden før, kommet på jobb og gjør det helt klart for de jeg jobber med at de helst bør gi meg noe alkohol hvis de vil ha en trivelig dag på jobben sammen med meg.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet