(SIDE2): Blake Fielder-Civil sier i et intervju ned News Of The World at det er han som er grunnen til at souldronningen ble avhengig av heroin, kokain og at hun begynte med selvskading.

- Hadde det ikke vært for meg, så hadde det aldri gått den veien. Jeg ødela noe vakkert. Nå må jeg gi slipp på henne for å redde livet hennes. Jeg svikter henne ikke, jeg gjør det av kjærlighet, sier Blake Fielder-Civil.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Videre forteller han hvordan han lot Winehouse prøve crack, etter at hun hadde sett ham prøve stoffet. Han sier også i intervjuet at Winehouse begynte å skade seg selv etter å ha sett ham kutte opp armene.

- Jeg gjorde en stor tabbe ved å ta heroin foran henne, sier Blake, og legger til at han føler seg skyldig for Amys elendige tilstand i dag.

Overdosen
Blake forteller også at han var der da Amy tok sin første overdose.

- Jeg bryter fremdeles sammen når jeg tenker på det. Vi hadde tatt dop hele dagen, sier han, og beskriver hvordan artisten, og hans kone som han elsker så høyt, begynte å skjelve.

- Det var hjerteskjærende å se en du elsker så høyt, en du vil dø for, ligge slik på gulvet.

På tross av at Blake mener han må holde seg unna Amy en stund, sier han at han drømmer om en fremtid med kona si, hvor de er fri fra narkotika.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!