Gå til sidens hovedinnhold

- God natt, min engel

Venner og familie tok sitt siste farvel med den avdøde sangstjernen.

(SIDE2): Amy Winehouse ble begravet i dag.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Privat begravelse
Bare nærmeste familie og venner fikk være til stede under den private begravelsen som ble holdt tirsdag ettermiddag. I tillegg til sangstjernens foreldre, Mitch og Janis Winehouse, deltok også blant annet «Back to Black»-produsent Mark Ronson og den britiske TV- og radioprogramlederen Nick Grimshaw i den private seremonien som ble holdt i Golders Green i London.

Holdt tale til datteren
Kelly Osbourne var også til stede i begravelsen. Hun var en av de første musikkvennene som uttrykte sin sorg og følelser etter at dødsfallet ble kjent.

- Jeg kan ikke puste riktig på egenhånd nå, jeg gråter så hardt. Jeg mistet akkurat en av mine beste venner. Jeg elsker deg for alltid, skrev Kelly Osbourne på Twitter.

Mitch Winehouse, faren til den avdøde sangstjernen, skal ha fortalt flere morsomme historier fra barndommen i sin begravelsestale, skriver Daily Mail.

- God natt, min engel, sov godt, var ordene han avsluttet sin tale med.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Dødsårsaken ukjent
Amy Winehouse ble funnet død i sitt hjem i Camden Square lørdag. Hun har i lengre tid hatt store problemer med alkohol og narkotiske stoffer.

Mandagens obduksjon ga ikke svar på hva som er dødsårsaken. Britisk politi opplyser at prøvene derfor vil bli gjennomgått og at resultatet først vil være klart om to til fire uker. Politiet har undersøkt hjemmet og funnet at det ikke er noe mistenkelig dødsfall.

Det er ikke offentliggjort hvor den 27-årige britiske artisten gravlegges.

4419

Kommentarer til denne saken