Gå til sidens hovedinnhold

På sykehus - igjen

Amy Winehouse innlagt etter vill festhelg.

(SIDE2:) Det er fjerde gang i løpet av seks måneder at soul-popsangerinnen legges inn på sykehus. Denne gangen behandles hun på en klinikk i London etter en helg som inkluderte altfor mye alkohol for 26-åringen.

- Hun er innlagt fordi hun drakk for mye, og følte seg dårlig dagen derpå. Ikke bare litt syk, hun var veldig, veldig dårlig, sier en kilde til The Sun.

Samtidig forteller personen at Amy Winehouse trives på klinikken, så artisten har ikke noe i mot å tilbringe noen dager der.

Inn igjen
Det er kun uker siden sist Winehouse var til behandling ved londonklinikken. Da fikk hun pleie for blåmerker og mindre skader etter at hun falt da hun var beruset. Noen få uker før det igjen måtte hun på klinikken på grunn av komplikasjoner med sine brystimplantat.

Ifølge SplashNews er det også slutt med kjæresten Blake Fielder-Civil igjen. De to har tidligere vært gift, og skilt - før ryktene skulle ha det til at de hadde funnet tilbake til hverandre. Det ble også tidligere i år skrevet at de planla å gifte seg igjen.

Men nå hevdes det altså at «Back to Black»-stjernen er singel nok en gang.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken