Gå til sidens hovedinnhold

Her leker de med musunger

Se den triste videoen av Englands mest urovekkende musikere.

(SIDE2): - Denne har en beskjed til Blake, sier en tydelig påvirket Amy Winehouse (24) mens hun holder en nyfødt musebaby opp foran et kamera.

- Blake, ikke skill deg fra mamma, hun elsker deg.

Skitne negler
Sangerinnen dukket i går opp på en Youtube -video kun iført BH, sammen med Pete Doherty. Med skitne fingre viser de frem en eske med museunger.

- Om du skiller deg med henne, får du med meg å gjøre, sier Pete og holder opp en annen mus.

Amy tar museungen fra Pete, og holder den opp foran kamera, mens hun med tilgjort stemme sier:

- Ja, det stemmer. Om du skiller deg, får du med meg å gjøre. Jeg er bare en dag gammel og vet ikke hva jeg gjør, men jeg vet hva kjærlighet er.

HTML EMBED

Skilsmisserykter
Sjokkvideoen kommer etter at det har gått rykter i britiske tabloider om at Blake Fielder-Civil , som for tiden er i fengsel, vil skilles. Han kan i så fall ende opp med å få over 30 millioner kroner av Winehouses formue.

En annen video som ble lagt ut på nett samme dag, viser Amy og Pete som leker med kattunger, melder Splash News.

Amy er kledt i en kort shorts og en svart BH mens hun leker med det som visstnok er Babyshambles-stjernens kattepus i hans leilighet i Øst-London. Hun får katten til å vinke til kameraet, og når den majuer utbryter Peter «han snakket, han snakket».

Doherty slapp nettopp ut fra fengselet etter å ha sonet bare 29 dager av en 14 ukers dom for å ha sneket seg unna en narkotikatest.

Er du kjapp på sms og passe kunnskapsrik? Klikk her for å konkurrere om en iPod Nano.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre