(SIDE2:) Amy Winehouse's nye kjæreste Reg Traviss, har «forvandlet» sangeren, hevder venner av henne.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Amys kunstnervenn Sam Shaker forteller at den trøblete stjernen nå har sluttet med sigaretter, alkohol og narkotika, etter at hun ble sammen med filmregissøren Traviss.

Ny musikk
- Hun er helt forandret, jeg er så stolt av henne, sier han ifølge Splash News.

- Hun drikker ikke lengre og sluttet helt å røyke. Reg har fått henne på rett spor. Hen er en sivilisert mann, en gentleman. Hun er så lykkelig og har snudd livet rundt for ham, sier han.

- Hun sier at hun snart kommer med ny musikk og at hun vil være frisk og sunn slik at hun kan promotere den, avslører han.

Ignorerte Enrique
Amy Winehouse var til stedet på en spektakulær fest til ære for Universals sjef Lucian Grainge. Hun ankom 90 minutter for sent sammen med Traviss, og klarte ganske snart å hisse på seg Enrique Iglesias, skriver The Mirror.

Smørsangeren la sjelen i sin fremførelse av hiten «Hero», og ble mektig irritert når de celebre gjestene, inkludert Ronan Keaton, Gary Barlow, Kaiser Chiefs, Pixie Lott, Girls Aloud og Andrew Lloyd Webber, heller ville skravle seg imellom.

Som et russisk bryllup
Midt i et refreng satte han øynene i en høylytt Amy Winehouse og hveste «kom igjen folkens! Det er for mye bråk her! Det er som å spille i et jævla russisk bryllup, uten at vi får betalt».

En sjokkert stillhet senket seg over publikum, og etter en spiss albue i ribbeina fra kjæresten Reg, holdt selv Amy munn under resten av sangen. Etter at Enrique var ferdig å synge gikk han rundt i rommet og håndhilste på alle unntatt Amy. Uten at vi tror hun egentlig bryr seg.

3421