Gå til sidens hovedinnhold

Amy i retten

Sier seg ikke skyldig i overfall.

(SIDE2): I dag, torsdag, startet rettssaken mot artisten Amy Winehouse (25) i London. Hun er tiltalt for å ha slått en fan i ansiktet. I tiltalen heter det at soulstjernen slo kvinnen bevisst og utøvde uforsvarlig vold da hun spurte om hun kunne ta et bilde av Winehouse på et utested.

Winehouse sier seg ikke skyldig, og mener hun bare prøvde å komme seg unna en truende fan. Den ellers så rocka og ville artisten, dukket opp til dagens høring i grå kjoledress, og så sunnere ut enn på lenge.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sa ja til foto
Det var i september i fjor at Sherene Flash hevder at hun ble slått i ansiktet av Amy Winehouse da hun spurte om hun kunne ta et fotografi av henne, skriver AP.

Anklager Lyall Thompson mener Winehouse var påvirket av alkohol, eller annen substans, da hun slo til Flash. Aktoratet hevdervidere artisten skal ha gått med på å la seg fotografere, men ble sint da en venn av Flash prøvde å komme med på bildet.

- Miss Winehouse kan ha følt at hun sa ja til å bli avbildet alene, og ikke sammen med en full fremmed, sa Thompson i retten torsdag.

Han påpekte samtidig at det likevel ikke var god nok grunn til å slå Flash i ansiktet. Han sa at det angivelige angrepet var med fullt overlegg.

Ble skremt
Winehouse var rolig og behersket i retten, og svarte at hun følte seg truet av Flash og mente kun å dytte armen hennes unna.

- Jeg dyttet henne unna meg. Jeg ville ha henne unna meg, sa Winehouse.

Hun påpekte at hun var redd og ønsket kun å få kvinnen bort.

Kommentarer til denne saken