Gå til sidens hovedinnhold

– Har brukt 40 millioner

Amy har knapt sunget en strofe, men pengene flyr ut vinduet.

(SIDE2): Amy Winehouse har ifølge Splash brukt over 40 millioner kroner på sin overdådige livsstil de siste 18 månedene.

Siste nytt fra Side2 akkurat nå? Sjekk forsiden her!

Frykter konkurs
25-åringen har brukt det enorme beløpet siden januar i fjor, og venner av henne er bekymret over at hun ikke har råd til forbruket og kan gå konkurs dersom hun fortsetter som nå.

– Amy virker for svak til å spille inn et nytt album eller gjøre konserter, og dermed stopper inntektene, sier en kilde.

– Det virker som om hun graver et stadig dypere hull, men samtidig som om hun ikke er klar over konsekvensene.

Lite musikk
Det påstås også at formuen hennes er halvert siden 2008, og at hun har måttet solgt lisensrettigheter på flere av tekstene sine.

Amy har i lang tid bodd på den tropiske øya St. Lucia, der hun skal både ønske seg å adoptere et barn og kjøpe hus. For det er helt andre ting enn musikken det har dreid seg om den siste tiden.

Dop og alkohol
I tillegg til rettslige tvister og en ektemann som ønsker å skille seg, har hun har vært innlagt på sykehus flere ganger på grunn av helseproblemene. I tillegg har hun også vært på narkotikarehabilitering – som ifølge faren er vanskelig å komme gjennom, på grunn av Amys enorme alkoholforbruket.

Hun har knapt stått på en scene siden i fjor, og de få gangene det har skjedd, har det vært svært korte konserter og hun har stormet av midt i en sang. I mai ble comebackkonserten i London igjen utsatt, med begrunnelsen at helsa hennes ikke tåler det.

Kommentarer til denne saken