Gå til sidens hovedinnhold

- Videoen kan redde Amy

Amy Winehouses far sier offentligjøringen av videoen der artisten tar crack kan være det beste som har hendt. Nå har politiet konfiskert den. Se den her.

(SIDE2:) Amy Winehouses far, Mitch, mener at The Suns offentliggjøring av videoen der hun røyker crack, kan være til det beste for datteren.

- Tar livet av meg
- Det tar omtrent livet av meg å se datteren min slik på hele forsiden av avisen og hun kommer til å bli helt knust av det. Samtidig håper jeg at dette kanskje kan være det som får henne til å ta imot den hjelpen hun må ha for å slutte for godt, sier han ifølge avisen. The Sun offentliggjorde videoen av Amy Winehouse tirsdag i samarbeid med politiet.

SE VIDEOEN AV AMY FRA THE SUN HER

208108

På ettermiddagen tirsdag besøkte Amy Winehouse en rehabiliteringsklinikk . Der fikk hun snakke med en psykiater og ble erklært å være dagpasient. Hennes far fulgte henne til klinikken. Faren sier til The Sun at han er skrekkelig lei seg over videoen fordi det virket som om Amy endelig hadde sakte, men sikkert begynt å bevege seg mot en bedre tilværelse uten dop.

Tirsdag hentet også politiet videoen av Amy Winehouse som røyker crack. Nå vurderer de om de skal sikte henne for besittelse av narkotika. Winehouse må i så måte møte i retten, samme som hun må her i Norge i Bergen.

Får ikke komme inn i USA
Fans av Amy Winehouse skrev i sterke ordelag på hennes egen nettside tirsdag og ba stjernen om å søke hjelp før det er for sent.

Winehouse er forøvrig nominert til seks Grammy-priser i USA neste måned. Men hun får ikke lov å komme inn i landet av amerikanske myndigheter på grunn av sitt dopmisbruk.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen