Gå til sidens hovedinnhold

Arrestert for grov vold

Blake Fielder-Civil, mannen til Amy Winehouse, er arrestert for grov vold og forsøk på å bestikke offeret.

(SIDE2): Torsdag gjennomførte britisk politi en razzia i artisten Amy Winehouses hjem. Det resulterte i at hennes mann Blake Fielder-Civil ble arrestert, skriver The Mirror. Avisen har sikret seg eksklusiv video som viser arrestasjonen.

Se videoen her

Les saken her:Politi-razzia hos Amy Winehouse

- Baby, jeg elsker deg
Winehouse skal ha vært hysterisk da politiet førte Fielder-Civil vekk. Ifølge The Mirror skal hun ha skreket at hun ville følge med ham.

- Baby, jeg elsker deg. Baby, det vil gå bra med meg, skal hun ha sagt mens hun kastet armene rundt ham og kysset ham.

Ville henlegge saken
Grunnen til arrestasjonen, skal være at Fielder-Civil og en kamerat hadde begått grov vold mot en bartender. De skal deretter ha betalt bartenderen 200.000 pund for å trekke politianmeldelsen. Offeret skal også ha blitt bedt om å forlate landet før rettshøringen, slik at saken skulle henlegges.

Det var på grunn av dette politiet tok seg inn i parets hus i går. Om de fant noe er usikkert, men arrestasjonen fant sted få timer etter razziaen.

Winehouse skal ikke være innblandet i saken, men politiet ønsker hennes hjelp i saken.

Avisens fortjeneste
The Mirror var med på operasjonen som fikk Fielder-Civil fengslet. De skriver at de nylig ble kontaktet av to menn som viste dem bilder av Fielder-Civil og kameraten som angrep bartenderen. Mennene hevdet at de var blitt betalt for å ordne en avtale mellom angriperne og offeret.

Deretter brukte avisen skjulte kameraer da mennene fullførte avtalen med offeret. Avisen skal også ha filmet et møte mellom alle partene i saken. Alle opptakene skal ha blitt videreformidlet til politiet.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen