(SIDE2): Det er knyttet til dels stor spenning til Amy Winehouse sine to opptredener i Norge til helga, det være seg hvordan hun ter seg på scenen eller om hun i det hele tatt dukker opp.

Les også:- Avlyste etter overdose

Ifølge danske kritikere som overvar konserten på Store Vega i København i går, kan norske fans vente seg et heller selsomt skue.

«Det var et brent barn på vei ut over rockemytologien i 120 kilometer i timen som kun i perifere glimt fikk vist eksempler på sitt unike talent i København. Amy Winehouse burde slett ikke turnere», skriver Thomas Søie Hansen i Berlingske Tidende.

Nei, nei, nei
Erik Jensen i Politiken mener også at nok er nok.

«Selvdestruksjonen og forglemmelsen synes å ha tatt overhånd på en så bedrøvelig måte at man kun kan istemme hennes benektende «no, no, no!». Ikke flere konserter til den dama»

Karen Nielsen i BT virker oppriktig lei seg på vegne av den britiske divaen.

«En skam og en brøler av rang at et så stort talent leverer en så dårlig konsert. «I’m no good» sang den vaklende sangerinne til slutt. Og nei Amy, det var du i hvert fall ikke på scenen i Vega.»

Fascinerende
Ekstrabladets anmelder Henrik Queitsch er heller ikke videre imponert av Amys bedrifter bak mikrofonen, men vinkler det triste faktum i mer positiv retning enn sine kolleger.

«Der var simpelthen for langt fra form til innhold til at man på noen måte ble grepet rent følelsesmessig, men bisart fascinerende var det likevel på et eller annet plan».

Amy Winehouse spiller etter planen i Grieghallen i Bergen fredag 19. oktober og på Sentrum Scene i Oslo lørdag 20. oktober. Side2 anmelder konserten i Bergen.