Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil gifte meg med prins Harry

«Miss Bahamas» med sjarmoffensiv mot ungkarsprinsen.

(SIDE2): Søndag erklærte 23 år gamle Anastagia Pierre – som for tiden innehar tittelen «Miss Bahamas» - at hun ville gifte seg med prins Harry. Mandag møttes prinsen og skjønnhetsdronningen under en mottakelse i Bahamas’ hovedstad Nassau.

Anastagia har åpent fortalt at hun er i byen for å forelske seg i prinsen, og det var åpenbart for alle tilstedeværende ar hun var svært tiltrukket av den sjarmerende 27-åringen. «Miss Bahamas» kunne ikke ta øynene fra prinsen, skriver Daily Mail.

- Harry er heit!
Jeg kom hit for å forelske meg i prins Harry...han er heit! Han er singel nå, og jeg vil gifte meg med ham, erklærte skjønnhetsdronningen.

De to unge møttes under en mottakelse for unge ledere på Sheraton-hotellet i Nassau. Prins Harry er i Bahamas som del av en ti dager lang tur i forbindelse med dronning Elizabeths 60-årsjubileum som monark. Hele den britiske kongefamilien er involvert i et omfattende program hvor alle landene som har Elizabeth (og noen til) får kongelig besøk i løpet av 2012.

Skjønnhetskonkurranse
Anastagia hadde for anledningen iført seg en tettsittende rød kjole, men hun var ikke alene i kampen om Harrys oppmerksomhet. På plass var også Sasha Joyce, jenta som skal representere Bahamas i Miss World-konkurransen, mens Anastagia Pierre representerte landets i Miss Universe-konkurransen.

Prins Harry ankom Bahamas søndag, og stilte i uniform til sitt første oppdrag, til stor begeistring for de fremmøtte.

Kommentarer til denne saken