Gå til sidens hovedinnhold

Ungkaren giftet seg

Den amerikanske ungkaren Andrew Firestone giftet seg i helgen med kjæresten Ivana Bozilovic.

(SIDE2:) Milliardærarvingen Andrew Firestone valgte Jen Schefft som sin utvalgte den gangen han var med i det amerikanske realityprogrammet «The Bachelor» i 2003. Paret forlovet seg, men gikk ikke lenge etter hver til sitt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå har 32-åringen funnet lykken med modellen Ivana Bozilovic og lørdag opphørte Firestones ungkarstilværelse offisielt, da han giftet seg med sin utkårede i Los Olivos, California, melder USmagazine.

Lykkelige
- Vi er så lykkelige at vi nesten ikke holder ut. Det er så spesielt å få dele denne betydningsfulle dagen med våre familier og venner, uttalte paret til nettsiden.

Etter at dekk- og vinarvingen kysset bruden i kirken, gikk de ut av kirken mens Bon Jovis «Livin' on a Prayer» strømmet ut av høyttalerne.

Den tidligere ungkaren var så sikker på at forholdet til Bozilovic ville holde, at han reserverte bryllupslokalet før han faktisk fridde til kjæresten som han har vært sammen med i to år.

- Jeg håpet at hun ville si ja.

Kjærlighetssorg
Selv om han nå har funnet kjærligheten, innrømmer han at han var «knust» etter at forlovelsen til Jen Schefft gikk i vasken i desember 2003.

- Jeg gjorde alt jeg kunne for at det skulle fungere. Alle tror det var min feil, men det var ikke sånn det var. Noen ganger blir du såret før du faktisk klarer å fikse ting, sa han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken