(SIDE 2): Emma Stone og Andrew Garfield var ute for å spise frokost i New York en tirsdag morgen, da de plutselig fikk de øye på flere fotografer som ventet utenfor restauranten.

Det resulterte i at de kom opp med en plan om hvordan de kunne bruke sin egen kjendisstatus til å gjøre noe godt her i verden.

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang paret gjør en veldedighetsstunt som dette. I september forsto også paret at de ble fotografert, og skrev fort ned noen beskjeder.

Da paret så at det skapte reaksjoner bestemte de seg for å gjøre et nytt forsøk.

Begge satt seg ned for å skrive hvert sitt skilt, og da de kom ut av restauranten brukte de skiltet til å skjule sine egne ansikter, samtidig som de holdt opp budskapet de hadde skrevet ned inne på restauranten.

På Emma Stones skilt sto det «God morgen! Vi var ute for å spise og så en gruppe av folk med kameraer utenfor, og derfor tenkte vi at vi skulle prøve dette igjen. Vi trenger ikke oppmerksomheten, men disse organisasjonene gjør det», og deretter en pil mot Andrew sitt skilt.

På Andrew sitt skilt sto det «www.youthmentoring.org, www.autismspeaks.org (og ikke glem) www.wwo.org, www.gildasclubnyc.org. Her er det som betyr noe. Ha en fin dag!».