Gå til sidens hovedinnhold

Norges Keira Knightley?

Ane Dahl Torp ligner mistenkelig på Keira Knightley i både stil og rollevalg.

(SIDE2): De to stjernene er begge aktuelle; Ane Dahl Torp i filmen «Lønsj» og Knightley i Oscar-nominerte «Atonement».

Men de har mer til felles enn det.

Fargerike
De vakre skuespillerne startet begge karrieren med romantiske komedier; Knightley med «Bend it like Beckham» og Torp med «Kvinnen i mitt liv». De hadde også lysere hår, og en mer fargerik stil. Til premieren på «Pride & Prejudice» dukket Knightley opp i en lang, lilla kjole med dyp utrigning. To år senere ankommer Ane Dahl Torp filmballet på Plaza i en fargesprakende, glitrende kjole.

Røffere
Etter romantikken i «Pride & Prejudice» valgte Keira noe helt annet: en tøff actionrolle i filmen «Domino». Hun skiftet stil, og klippet håret for et mer markant utrykk. Året etter tok også Ane fatt på mer krevende roller, og etter «Gymnaslærer Pedersen» klippet hun håret til miniserien «Kodenavn: Hunter».

Diva-stil
I motsetning til mange andre stjerner beholdt begge det korte håret, og eksperimenterte med forskjellige stiler.

Grått, sort og stilig
Privat har Keira en nokså søt og romantisk stil, mens Ane er litt røffere. Men begge går for nøytrale farger.

Den lille sorte
Keira ble nominert til en Oscar for innsatsen i «Pride & Prejudice», og stilte i en enkel, svart kjole til kunngjøringen. Ane og ektemannen Sjur er her fotografert i Chile i forbindelse med kronprisnbesøket, og Ane er iført en ganske så lik en.

Glamorøse
I filmen «Atonement» bærer Keira en grønn silkekjole med belte i livet. På «Lønsj»-premieren sist onsdag hadde Ane på seg en turkis silkekjole, med (ja, du rettet riktig), belte i livet. Ane kopierte dessuten halterneck-utrigningen, som Keira bar på premieren på «Domino» for to år siden.

Skulle Ane ønske å kopiere Keiras stil helt kan hun faktisk kjøpe denne grønne kjolen: Keiras kjole kan bli din

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken