Gå til sidens hovedinnhold

Ansetter egen bloggassistent

Vil gjøre om bloggen til en «ekstremblogg».

(SIDE2): Anette-Marie Antonsen har en av Norges største mammablogger med rundt 10.000 besøk daglig på Anettemarie.no. Nå ønsker hun å lage noe hun kaller en «ekstremblogg» og ansetter en egen bloggassistent på fulltid.

– Jeg gjør det rett og slett fordi jeg har tro på å gjøre bloggen min om til en ekstremblogg hvor innleggene kommer løpende hele dagen. Jeg elsker bloggen min, og jeg vil bruke den til å utrette mye mer enn det jeg gjør i dag, sier Anette-Marie til Side2.

Satser mer på mote
Bloggassistenten flytter til Oslo for å jobbe i en 100 prosent stilling for bloggeren, og kommer til å følge Anette-Marie hver dag fra åtte om morgenen til fire på ettermiddagen. Assistenten vil blant annet få ansvaret for mote, som Anette-Marie ønsker skal bli en større del av bloggen.

– Assistenten vil kunne ha tilgang til hele min garderobe, og sette sammen antrekk for neste dag, med min godkjennelse, min smak, men med assistentens preg. Jeg tror det kan bli utrolig spennende, forteller Anette-Marie.

I tillegg forteller hun at assistenten muligens vil få en egen kategori, eller egne innlegg med sin signatur en gang i uken, hvor vedkommende kan dele sin kunnskap om blant annet hudpleie.

– Jeg kommer til å vise vedkommende fram, og personen kommer til å tilbringe masse tid med meg og bli en del av hverdagen min, sier Anette-Marie.

– Liker en hektisk hverdag
Caroline Berg-Eriksen driver Norges største blogg, Fotballfrue.no. Til Side2 forteller Caroline at hun ikke tror at det vil bli en trend i blogg-Norge å ansette egne assistenter, og at hun selv ville hatt problemer med å fylle opp arbeidsdagen til vedkommende dersom hun selv skulle ansatt en egen assistent.

- Jeg tenker at hun må ha en veldig travel hverdag og mye å gjøre, om hun har behov for en bloggassistent. I tillegg må hun tjene veldig godt på bloggen, om dette er noe som skal være lønnsomt, sier Caroline til Side2.

Likevel innrømmer hun at tanken på å ansette noen også tidligere har slått henne.

– Jeg har tenkt tanken om en assistent tidligere, da det kan bli veldig hektisk til tider, men som sagt så tror jeg ikke at det ville være nok arbeidsoppgaver. Dessuten liker jeg en hektisk hverdag sier hun.

Bloggeren forteller at hun likevel har en «assistent» i ektemannen Lars-Kristian Eriksen som hjelper henne både med økonomiske oppgaver og e-postbesvarelser.

Sjekk ut Side2s bloggere:
Idawulff.com
Fotballfrue.no
Nettenestea.com
Linniiie.com
Anettemarie.no
Hvitstil.com
Ulrikkelund.com
Kristinaandersen.no

Kommentarer til denne saken